Autora del blog

Mi foto
Tortosa, Tarragona, Spain

12 de noviembre de 2010

JCLIC...?


El Jclic està format pel conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diversos tipus d’activitats educatives, com ara: associacions, exercicis de text, paraules creuades, etc.

L’antecessor del JClic és el Clic, es tracta d’una aplicació que des del 1992 ha estat utilitzada per educadors i educadores de diversos països com una eina de creació d’activitats didàctiques per als seus alumnes

El JClic està desenvolupat a la plataforma Java, és a dir, dins d’un projecte de codi obert que funciona en diferents entorns i sistemes operatius.
 
El projecte JClic és una evolució del programa Clic 3.0, una eina per a la creació d'aplicacions didàctiques multimèdia amb més de 10 anys d'història. Al llarg d'aquest temps han estat molts els educadors i educadores que l'han fet servir per crear activitats interactives on es treballen aspectes procedimentals de diverses àrees del currículum, des d'educació infantil fins a secundària.

I us preguntareu, com podem realitzar aquestes activitats? Seran fàcils o difícils...? A continuació podreu resoldre els vostres dubtes gràcies al vídeo que hi ha a continuació. Ja veureu que és molt fàcil! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario