Autora del blog

Mi foto
Tortosa, Tarragona, Spain

17 de noviembre de 2010

Què són els Hot Potatoes...?


Hot Potatoes és una aplicació amb la que es pot desenvolupar fins a 6 tipus diferents  d’exercicis educatius per a la teva pàgina web.
Les eines que inclou el programa són les següents: JQuiz, JCloze, Jmatch, JMix, JCross y The Masher.




JCloze permet elaborar un llistat d’oracions en las que l’usuari ha d’endevinar  la paraula que falta. Per a facilitar la resolució de l’exercici es poden proporcionar pistes. Mitjançant JQuiz és possible elaborar qüestionaris de resposta múltiple


Amb JMatch es pot generar exercicis d’ arrastrar y soltar en el que l’usuari ha de relacionar una paraula d’ una llista amb una altra. D’altra banda, JCross permet realitzar associacions amb les paraules que introdueixis.


JMix és una eina amb  la que és possible indicar una frase para que l’ alumne l’ordeni, paraula per palabra, encara que també és possible desordenar les lletres o síl·labes d’una paraula.
L’ última, The Masher, et permet compilar la resta dels  exercicis i generar un document HTML sencer amb tots ells.


No és necessari que pengis posteriorment els exercicis a un servidor, ja que es poden executar en qualsevol navegador des del disc dur.
Com a aplicacions educatives, podem utilitzar  el hot potatoes per a que els alumnes practiquin les activitats realitzades a l’aula i d’aquesta manera els alumnes aprenguin millor la informació. Està demostrat que si els continguts es treballen d’una manera visual i dinàmica, s’assoleixen millor.

 Voleu veure com funciona...?

No hay comentarios:

Publicar un comentario