Autora del blog

Mi foto
Tortosa, Tarragona, Spain

16 de noviembre de 2010

Què és la prestatgeria digital?



La Prestatgeria és un espai des del qual els centres docents i altres entitats relacionades amb la docència i el Departament d'Educació poden crear llibres digitals amb l'alumnat de manera senzilla i còmoda.
A mesura que es creen llibres nous, aquests queden emmagatzemats a la prestatgeria i estan a l'abast de tothom qui els vulgui consultar.
Els llibres es poden associar a les col·leccions que s'aniran proposant des del Departament d'Educació. 


Com a aplicacions educatives, veiem que la prestatgeria digital és una eina de gran utilitzat ja que podem disposar dels llibres de manera ràpida i senzilla i a més a més, trobem infinitats de categories diferents per a tots els gustos i necessitats. I sobretot, la prestatgeria digital té l'objectiu de fomentar la lectura des de ben petits per tal que els nens assoleixin l'hàbit de lectura.

Com a futurs docents de l'etapa d'Educació Infantil, podria ser un recurs molt interessant ja que es podrien crear dossiers amb totes les fitxes que els nens porten a casa al final del trimestre i d'aquesta manera, s'aconseguiria un treball més dinàmic, llamatiu i motivador, tant pels alumnes com per als mestres. és tracta d'una activitat nova i vistosa i això ens agrada a tots. I també existeix la possibilitat d'interactuar amb altres centres d'interès.   



Si cliqueu aquí podreu accedir a la pàgina web de l'XTEC sobre la prestatgeria digital.

Voleu veure com s'utilitza?
Aquest vídeo ho explica clarament!



No hay comentarios:

Publicar un comentario