Autora del blog

Mi foto
Tortosa, Tarragona, Spain

4 de noviembre de 2010

Què és un bloc...?

Un bloc és un espai web individual que serveix per publicar textos breus, també anomenats “entrades”, on els lectors poden donar la seva opinió escrivint un comentari. Aquestes entrades només poden ser creades pel propi autor i s’organitzen cronològicament. Destacaria que tothom pot gaudir d’aquest espai ja que és gratuït. A més a més, l’autor pot afegir vincles, és a dir, des del bloc el visitant es pot dirigir a altres pàgines web relacionades amb la informació que s’ha publicat i per últim, també pot afegir: imatges, vídeos,aplicacions d’interès... gràcies a la presència dels anomenats “gadgets”.

Els blocs ofereixen moltes aplicacions educatives que poden ser productives tant pels alumnes que per als docents. Primerament pot estimular els alumnes a l’hora d’escriure ja que es tracta d’una eina inusual que resulta atractiva per a ells i poden fer reflexions sobre alguna matèria. També pot servir per visitar altres blocs i fer un intercanvi d’informació amb altres companys de classe arribant tots plegats a una conclusió.
D’altra banda, els docents també el poden utilitzar com una altra metodologia a l’hora d’ensenyar amb l’objectiu que els alumnes no només aprenguin dins d’una classe magistral, sinó que utilitzin les noves tecnologies.  I d’altra banda, poden crear un bloc dedicat als pares i/o tutors dels alumnes amb una finalitat informativa sobre les activitats que es realitzaran al centre i altres notícies d’interès.

Si premeu a sobre de cada imatge podreu crear el vostre bloc.

us animo!

Però si encara teniu algun dubte sobre la cració d'un blog, podeu consultar a aquest vídeo i ho aprendreu a la perfecció!

No hay comentarios:

Publicar un comentario